Kontakt



Galeria Łomianki

ul. Brukowa 25, 05-092 Łomianki
tel. (22) 209 86 51
e-mail: biuro@galerialomianki.pl

Biuro Galerii

Czynne w godzinach 9.00 – 17.00 w dniach (od poniedziałku do piątku)
tel. (22) 209 86 51

Wynajem lokali w Galerii Łomianki

tel. (22) 209 86 97



Hipermarket Auchan

Punkt obsługi klienta Hipermarket Auchan
tel. (22) 311 86 44
e-mail: lomianki@auchan.pl

 

 

Klauzula informacyjna

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest Immochan Polska Sp. z o.o. (ul Puławska 38, 05-500 Piaseczno), dalej zwany “Administratorem”. Z Administratorem można skontaktować się przy wykorzystaniu następujących danych kontaktowych: newsletter@galerialomianki.pl
  • Państwa dane osobowe są przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa wiadomość.
  • Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes Administratora, polegający na obsłudze Państwa korespondencji.
  • Dostęp do Państwa danych będą mieć nasi pracownicy oraz podmioty świadczące usługi na naszą rzecz (w szczególności usługi marketingowe, IT i wsparcia technicznego), które muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki.
  • Państwa dane będą przechowywane przez okres niezbędny do rozpatrzenia Państwa zapytania.
  • Przysługuje Państwu prawo do:
    • żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu w dowolnym momencie wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Państwa dane nie będą wykorzystywane do profilowania ani do podejmowania zautomatyzowanych decyzji.

Udostępnij

Facebook
Google+
https://galerialomianki.pl/kontakt">
Twitter